24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Κόστος για επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής

Το συνολικό κόστος των υπηρεσιών της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής είναι το άθροισμα των επί μέρους χρεώσεων.

Στις επεμβατικές υπηρεσίες που παρέχονται στη κλινική οι χρεώσεις έχουν να κάνουν:

  • Με τα έξοδα της κλινικής. Αυτά διαφοροποιούνται ανάλογα με τον είδος της επέμβασης , τον χρόνο χειρουργείου, το είδος της αναισθησίας, τα υλικά, τη θέση νοσηλείας, τον χρόνο παραμονής στο νοσοκομείο αλλά τελικά και από το προφίλ της κλινικής στην αγορά υγείας.
  • Με την αμοιβή του αναισθησιολόγου
  • Τις αμοιβές βοηθών χειρουργείου
  • Την αμοιβή του χειρουργού
  • Τυχόν ειδικά υλικά όπως τα ενθέματα μαστού
  • Τα έξοδα κλινικής, τα υλικά και η αμοιβή του πλαστικού χειρουργού εφ’ όσον πρόκειται για αισθητικές επεμβάσεις υπόκεινται σε ΦΠΑ.

Αντίστοιχα στις μη επεμβατικές θεραπείες το κόστος καθορίζεται από την αξία των χρησιμοποιουμένων υλικών, μηχανημάτων και εγκαταστάσεων αλλά και από την ιατρική αμοιβή που συνδέεται με την εμπειρία, την εκπαίδευση και την ικανότητα αυτού που παρέχει την υπηρεσία.

Οι υπηρεσίες αισθητικής πλαστικής χειρουργικής μπορεί να αφορούν σε θέματα ομορφιάς αλλά δεν παύουν να είναι ιατρικές υπηρεσίες που απαιτούν εξειδικευμένη  και σε βάθος γνώση του αντικειμένου. Η άσκηση της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής απαιτεί εξαετή βασική ιατρική εκπαίδευση και εξαετή εξειδίκευση με συνεχιζόμενη εφ’ όρου ζωής ενημέρωση. Οι αισθητικές επεμβάσεις είναι χειρουργικές πράξεις υψηλής εξειδίκευσης και δεξιοτήτων ενώ οι μη επεμβατικές υπηρεσίες είναι εξ’ ίσου σημαντικές προκειμένου το αποτέλεσμα να παρέχεται με ασφάλεια και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

 

Δεδομένου ότι θεωρούμε την κάθε μία περίπτωση ξεχωριστή, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε δωρεάν για το πρόβλημά σας! 

 

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ - 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ραντεβού χωρίς χρέωση

Στείλτε μας email με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και εμείς θα σας καλέσουμε πίσω.
Λεωφ. Κηφισίας 49, Αθήνα 115 23
info@looknatural.gr
2106994954