24ωρη Γραμματεία Ιατρείου! info@looknatural.gr
Δωρεάν Ραντεβού Ενημέρωσης | 210 6994954

Οι δυσχρωμίες στο δέρμα εμφανίζονται σε πολλούς ανθρώπους και σε διαφορετικές ηλικίες έχοντας πολλά και διαφορετικά αίτια. Στη μικρή ηλικία με τη μορφή φακίδων, αργότερα από την ηλιακή ακτινοβολία, την επίδραση ορμονικών παραγόντων όπως παρουσιάζεται στην εγκυμοσύνη, με τη χρήση αντισυλληπτικών ή την παρουσία πολυκυστικών ωοθηκών αλλά και σαν μία αντίδραση του οργανισμού σε ένα εξωτερικό ερέθισμα (μεταφλεγμονώδης αντίδραση), ενώ στις μεγαλύτερες ηλικίες με τη μορφή των γνωστών κηλίδων σε χέρια και πρόσωπο. Κοινό χαρακτηριστικό είναι η αύξηση συγκέντρωσης μελανίνης τοπικά στο δέρμα.

Ανάλογα με το βάθος της υπερμελάγχρωσης είναι και ο βαθμός δυσκολίας αφαίρεσης της δυσχρωμίας. Πολύ συχνά για μια ολοκληρωμένη θεραπεία απαιτούνται συνδυαστικοί τρόποι αντιμετώπισης και ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Τοπική φαρμακευτική αγωγή μόνη ή σε συνδυασμό λευκαντικών παραγόντων, χημικά ή μηχανικά peeling όπως μικροδερμαποξέσεις και χρήση εξειδικευμένων μηχανημάτων Laser και IPL είναι κάποια από τα μέσα που χρησιμοποιούνται. 

Η συνεπής προστασία από την άμεση έκθεση στον ήλιο και η συχνή χρήση αντιηλιακών αποτελεί προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου και το μόνο ασφαλή τρόπο πρόληψης.

Στο ιατρείο μας προγραμματίζονται και πραγματοποιούνται όλες εκείνες οι απαραίτητες θεραπείες που απαιτούνται έπειτα από κλινική εξέταση. Καλέστε μας στο 210 6994954 για δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης και εκτίμησης. 

Προσφορά Οκτωβρίου
Πακέτο Θεραπείας Λεύκανσης Προσώπου που αποτελείται από: 5 συνεδρίες Oxygeneo, 2 Laser Treatments και τοπική φαρμακευτική αγωγή μόνο 399 ευρώ.

Leave a reply