24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Βραχιονοπλαστική

Η γήρανση αλλά και η μαζική απώλεια βάρους είναι ο λόγος της απώλειας όγκου και περίσσειας δέρματος στα μπράτσα με αποτέλεσμα την χαρακτηριστική κρεμασμένη εμφάνιση. Σε οριακές καταστάσεις και μόνο, μη επεμβατικές μέθοδοι μπορούν να δοκιμαστούν όπως τα νήματα ανάπλασης σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες.

Όταν η χαλάρωση του δέρματος είναι σημαντική η λύση βρίσκεται στην χειρουργική διόρθωση με μία τομή που διατρέχει το εσωτερικό του βραχίονα. Σε κάποιες λίγες περιπτώσεις η τομή μπορεί να περιοριστεί στο άνω τρίτο τριτημόριο.

Με τον καιρό τα σημάδια εξασθενούν και είναι λιγότερο ορατά γι’ αυτό η επέμβαση καλόν είναι να προγραμματίζεται φθινόπωρο ή χειμώνα.

  • Συνήθως με γενική αναισθησία
  • Χωρίς παραμονή στην κλινική
  • Πιεστική επίδεση για δύο εβδομάδες

 

 

* Η αισθητική πλαστική χειρουργική πραγματοποιείται σε οργανωμένα νοσηλευτικά κέντρα και με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Παρά το γεγονός ότι παρουσιάζει πολύ χαμηλό ποσοστό ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων, δεν παύει να ενέχει μικρούς αλλά υπαρκτούς κινδύνους που είναι συνυφασμένοι με τη φύση της χειρουργικής ειδικότητας ή του τρόπους αναισθησίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Χαλάρωση προσώπου

Μύτη

Τοπικό πάχος

Λαιμός