24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική επιλέγεται  σε περιπτώσεις που παρατηρείται αναδίπλωση δέρματος και σε περιπτώσεις με έντονη χαλάρωση και ραγάδες.

Όταν εμφανίζεται αναδίπλωση (κρέμασμα) του δέρματος της κοιλιάς με ή χωρίς συσσώρευση λίπους, ο μόνος τρόπος αποκατάστασης είναι η χειρουργική διόρθωση.

Η τυπική κοιλιοπλαστική περιλαμβάνει την αφαίρεση του δέρματος κάτω από τον αφαλό και του υποδόριου λίπους που περισσεύει καθώς και την ενίσχυση και αποκατάσταση του μυϊκού τοιχώματος. Ο αφαλός μεταφέρεται με τον τρόπο αυτό σε νέα αντίστοιχη θέση. Συμπληρωματικά, η επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση για παραπέρα βελτίωση του σχήματος του κορμού.

  • Με γενική αναισθησία
  • Νοσηλεία μιας ημέρας
  • Επαναδραστηριοποίηση σε 10 ημέρες

* Η αισθητική πλαστική χειρουργική πραγματοποιείται σε οργανωμένα νοσηλευτικά κέντρα και με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Παρά το γεγονός ότι παρουσιάζει πολύ  χαμηλό ποσοστό ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων, δεν παύει να ενέχει μικρούς αλλά υπαρκτούς κινδύνους που είναι συνυφασμένοι με τη φύση της χειρουργικής ειδικότητας ή του τρόπους αναισθησίας.

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ