24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Αύξηση Μαστών

 

 

Η αυξητική επέμβαση των μαστών είναι μια από τις πιο δημοφιλείς και συχνές επεμβάσεις της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής. Αποσκοπεί στην αύξηση του μεγέθους των μαστών με βάση τα επιθυμητά αισθητικά πρότυπα και κατ’ επέκταση στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της ποιότητας ζωής.

Εδώ και αρκετές δεκαετίες η τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης αποτελεί την επικρατούσα ασφαλή ιατρική μέθοδο για την επίτευξη αυτού του σκοπού.

Η επιλογή του τύπου και του μεγέθους του ενθέματος εξαρτάται από την επιθυμία και τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Στόχος μας είναι η αντιμετώπιση των πραγματικών αναγκών και η προσαρμογή τους στα τρέχοντα αισθητικά πρότυπα με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και το φυσικό τελικό αποτέλεσμα.

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

* Η αισθητική πλαστική χειρουργική πραγματοποιείται σε οργανωμένα νοσηλευτικά κέντρα και με βάση τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας. Παρά το γεγονός ότι παρουσιάζει πολύ χαμηλό ποσοστό ανεπιθύμητων αποτελεσμάτων, δεν παύει να ενέχει μικρούς αλλά υπαρκτούς κινδύνους που είναι συνυφασμένοι με τη φύση της χειρουργικής ειδικότητας ή του τρόπους αναισθησίας.

 

Στην αρχική ενημερωτική επίσκεψη μαζί μας θα μελετήσουμε την περίπτωσή σας, θα σας ενημερώσουμε για πιθανά προβλήματα και θα σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση.

  • Με γενική αναισθησία
  • Δεν απαιτείται διανυκτέρευση
  • Επαναδραστηριοποίηση σε 7 περίπου ημέρες 

Παρά το γεγονός ότι η αύξηση  του όγκου των μαστών εξακολουθεί να πραγματοποιείται στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων  με την τοποθέτηση ενθεμάτων σιλικόνης, για κάποιες περιπτώσεις η μεταφορά αυτόλογου λίπους από κάποιο άλλο σημείο του σώματος αποτελεί εξαιρετική εναλλακτική λύση. Η μέθοδος, παρά τους όποιους περιορισμούς, μπορεί να δώσει ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα με αντοχή και διάρκεια στο χρόνο.

Το λίπος έχει μία απορρόφηση που μπορεί να φθάσει το 40% του αρχικού όγκου, ενώ η μεταφερόμενη ποσότητα υπόκειται πάντα στους εξατομικευμένους περιορισμούς με πολύ πιθανή την ανάγκη συμπληρωματικών συνεδριών ενώ όλη η διαδικασία απαιτεί εμπειρία και εξειδίκευση. Παρά ταύτα παρουσιάζει σαφή πλεονεκτήματα μια και επιτυγχάνεται για μια εντελώς φυσική αποκατάσταση.

Ενδείξεις
  • Αντιμετώπιση πραγματικών αναγκών.
  • Προσαρμογή στα τρέχοντα αισθητικά πρότυπα.
  • Επιλογή ασθενών με βάση την ηλικία, την οικογενειακή κατάσταση, τις ρεαλιστικές προσδοκίες καθώς και άλλους παράγοντες