24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Παρά το γεγονός ότι η εικόνα ενός ιδανικού προσώπου θεωρείται ένα θέμα περισσότερο υποκειμενικό, το “άδειασμα” που παρατηρείται ακόμη και σε πρώιμες ηλικίες ανάμεσα στη μύτη και στο κάτω βλέφαρο μπορεί να κάνει ακόμα και ένα νέο άτομο να φαίνεται κουρασμένο και μεγαλύτερο από τη πραγματική του ηλικία. Επίσης ένα πρόσωπο που δεν έχει γεμάτα μάγουλα και διακριτά ζυγωματικά μπορεί να υστερεί σε λάμψη και νεανικότητα.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις αλλά και σε ακόμη περισσότερες, η μεταφορά αυτόλογου λίπους για το γέμισμα μίας περιοχής, αποτελεί σήμερα τον απόλυτα φυσικό και βιολογικό τρόπο διόρθωσης που μπορούμε να προσφέρουμε αποκαθιστώντας την ιδανική συμμετρία του προσώπου σύμφωνα με τα αισθητικά πρότυπα και με μόνιμο αποτέλεσμα.

Η όλη διαδικασία γίνεται ανώδυνα με τοπική αναισθησία και διαρκεί μιάμιση περίπου ώρα.Το λίπος αποτελεί μέρος του σώματός μας και συνεπώς είναι απόλυτα συμβατό, με μηδενικές αντιδράσεις και προβλήματα. Το αποτέλεσμα που μας δίνει είναι απόλυτα ισορροπημένο αποκαθιστώντας τους φυσικούς όγκους του προσώπου.

Η μέθοδος βρίσκει ευρεία εφαρμογή όχι μόνο στις θεραπείες αντιγήρανσης αλλά και σε ένα πολύ μεγάλο φάσμα επανορθωτικών αποκαταστάσεων όπου παρατηρείται η ανάγκη αναπλήρωσης ελλειμμάτων και διόρθωσης προβλημάτων του δέρματος και του υποδόριου ιστού.

Με πολυάριθμες μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια έχει επίσης διαπιστωθεί ότι τα βλαστοκύτταρα που μεταφέρονται με το λίπος έχουν ιδιαίτερα σημαντική αναγεννητική ικανότητα για την περιοχή που τα δέχεται έτσι ώστε να διαπιστώνεται σημαντική βελτίωση σε ιδιαίτερα προβληματικές περιπτώσεις όπως οι μετατραυματικές κακώσεις αλλά και το ταλαιπωρημένο από ακμή δέρμα.

Διαβάστε περισσότερα

Leave a reply