24ωρη Γραμματεία Ιατρείου! info@looknatural.gr
Δωρεάν Ραντεβού Ενημέρωσης | 210 6994954

Παρά το γεγονός ότι η εικόνα ενός ιδανικού προσώπου διαφέρει στις κουλτούρες τωνλαών, για την πλειοψηφία των ανθρώπων το άδειασμα που παρατηρείται ακόμη και σεπρώιμες ηλικίες ανάμεσα στη μύτη και στο κάτω βλέφαρο μπορεί να κάνει ακόμα και ένανέο άτομο να φαίνεται κουρασμένο και μεγαλύτερο από τη πραγματική του ηλικία. Επίσηςάτομα που η φύση δεν προίκισε με γεμάτα μάγουλα και διακριτά ζυγωματικά υστερούν σελάμψη και νεανικότητα.

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις αλλά και σε ακόμηπερισσότερες, η μεταφορά αυτόλογου λίπους για να γεμίσει μια περιοχή, αποτελεί σήμερατον απόλυτα φυσικό και βιολογικό τρόπο διόρθωσης που μπορούμε να προσφέρουμεαποκαθιστώντας την ιδανική συμμετρία του προσώπου σύμφωνα με τα αισθητικά πρότυπα και με μόνιμο αποτέλεσμα.

Η όλη διαδικασία γίνεται ανώδυνα με τοπική αναισθησία και διαρκεί μιάμιση περίπου ώρα.Το λίπος αποτελεί μέρος του σώματός μας και συνεπώς είναι απόλυτα συμβατό, μεμηδενικές αντιδράσεις και προβλήματα. Το αποτέλεσμα που μας δίνει είναι μία απόλυταφυσιολογική εικόνα αποκαθιστώντας τους όγκους του προσώπου.

Η μέθοδος βρίσκειευρεία εφαρμογή όχι μόνο στις θεραπείες αντιγήρανσης αλλά και σε ένα πολύ μεγάλοφάσμα επανορθωτικών αποκαταστάσεων όπου παρατηρείται η ανάγκη αναπλήρωσηςελλειμμάτων και διόρθωσης προβλημάτων του δέρματος και του υποδόριου ιστού.

Με πολυάριθμες μελέτες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια έχει επίσης διαπιστωθεί ότι ταβλαστοκύτταρα που μεταφέρονται με το λίπος έχουν ιδιαίτερα σημαντική αναγεννητικήικανότητα για την περιοχή που τα δέχεται έτσι ώστε να διαπιστώνεται σημαντική βελτίωσησε ιδιαίτερα προβληματικές περιπτώσεις όπως οι μετατραυματικές κακώσεις αλλά και τοταλαιπωρημένο από ακμή δέρμα.

Διαβάστε περισσότερα

Leave a reply