24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Η μόνιμη αποτρίχωση με laser πρόκειται για την πιο ανώδυνη διαδικασία συγκριτικά με τις παραδοσιακές μεθόδους αποτρίχωσης. Κάθε χτύπημα του laser διαρκεί κλάσματα του δευτερολέπτου, που σημαίνει ότι δεν θα νιώθετε σχεδόν τίποτα!Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε το πιστοποιημένο για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του μηχάνημα Alexandrite 755nm GentleLase Pro Candela. Παρακάτω θα βρείτε τις απαντήσεις μας σε μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικές με την αποτρίχωση με laser:

Μπορεί το αποτέλεσμα να είναι μόνιμο ακόμα και με μία συνεδρία εφ’όσον χρησιμοποιηθεί το κατάλληλο μηχάνημα;

Οι τρίχες βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια εξέλιξης έτσι ώστε η ακτίνα του Laser να απορροφάται μόνο από ένα ορισμένο αριθμό τριχοθυλακίων κάθε φορά. Αυτό έχει σα συνέπεια να απαιτούνται πολύ περισσότερες από μία συνεδρίες.

Μετά τη θεραπεία μπορεί κανείς να εκτεθεί άφοβα στον ήλιο;

Έπειτα από μία θεραπεία αποτρίχωσης με Laser υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της υπερμελάγχρωσης έπειτα από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, οπότε καλό θα ήταν να την αποφεύγετε. Για αυτό το λόγο, η αποτρίχωση με λέιζερ καλό θα ήταν να ξεκινάει τους χειμερινούς μήνες.

Οι λευκές τρίχες μπορούν να αντιμετωπιστούν με εξειδικευμένα Laser;

Καμία εφαρμογή Laser δεν μπορεί να έχει αποτέλεσμα στις λευκές τρίχες.

Το μαυρισμένο δέρμα αποτελεί αντένδειξη στη Laser αποτρίχωση;

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να δημιουργηθούν δυσχρωμίες για αυτό πρέπει να αποφεύγεται Laser αποτρίχωση σε μαυρισμένο δέρμα.

Μπορώ να κάνω αποτρίχωση με Laser σε οποιαδήποτε ηλικία;

Αποτρίχωση μπορεί να γίνει από την εφηβική ηλικία και για όσο οι τρίχες παραμένουν σκούρες. Όταν ασπρίσουν η αποτρίχωση με Laser δεν είναι δυνατή.

Έχω κάνει αποτρίχωση με κερί. Πότε μπορώ να κάνω με Laser;

Δυστυχώς θα πρέπει να αφήσουμε ένα διάστημα τριών εβδομάδων πριν την εφαρμογή.

Leave a reply