24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Αύξηση Χειλιών

Τα χείλη ποικίλουν σε όγκο και σχήμα. Όταν η φύση δεν τα έχει προικίσει με βάση τα τρέχοντα αισθητικά πρότυπα ή όταν χρόνος έχει περάσει η πλαστική χειρουργική μπορεί να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις.

Η πρόοδος της ηλικίας επιφέρει ατροφία και απώλεια του κολλαγόνου στα χείλη με συνέπεια την σταδιακή μείωση της προβολής και του όγκου των. Αργά αλλά σταθερά γύρω από τα χείλη εμφανίζονται δυναμικές ρυτίδες που σταδιακά εγκαθίστανται και μονιμοποιούνται. Η εξέλιξη αυτή δεν είναι ίδια για κάθε άτομο αλλά ποικίλει ανάλογα με τον γονότυπο του καθ’ ενός.

Μέχρι τα 40 έτη οι ανάγκες συνήθως περιορίζονται στον επαναπροσδιορισμό του σχήματος και του όγκου, κάτι που αντιμετωπίζεται με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ και λιγότερο συχνά με λίπος.

Μετά από αυτή την ηλικία το πρόβλημα της απώλειας κολλαγόνου και της εμφάνισης των ρυτίδων επιβάλει πολλές φορές τον συνδυασμό θεραπειών με την προσθήκη αλλαντοτοξίνης, Lasers ή δερμοαπόξεσης.

Περιγραφή της διαδικασίας 

Η αύξηση του όγκου και η βελτίωση του σχήματος με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ γίνεται γρήγορα, ανώδυνα και χωρίς μώλωπες με πολύ λεπτές ατραυματικές κάνουλες μιας χρήσεως με στόχο την απόλυτα φυσική διόρθωση χωρίς να προδίδεται ή όποια παρέμβαση. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι κατά μέσο όρο δωδεκάμηνη και  δεδομένου ότι πρόκειται για μη μόνιμο υλικό θα απαιτηθεί επανάληψη προκειμένου να διατηρηθεί το αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα, με διεθνείς πιστοποιήσεις και υψηλό δείκτη ασφάλειας.

Αντίθετα η χρήση του αυτόλογου λίπους με την τεχνική της λιπομεταφοράς παρέχει ένα σταθερό στο χρόνο αποτέλεσμα με μειονέκτημα όμως την χρονοβόρα διαδικασία και την πιθανότητα τουλάχιστον μίας επανάληψης λόγω κάποιας αναμενόμενης αρχικής απώλειας.

✓Αύξηση του όγκου αλλά και τονισμός του περιγράμματος με υαλουρονικό οξύ τελευταίας γενιάς
✓Αύξηση του όγκου με αυτόλογο λίπος
✓Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και όπου αυτό απαιτείται δυνατή και η χειρουργική διόρθωση