24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Εμφυτεύματα

Τα εμφυτεύματα είναι ιατρικά προϊόντα που τοποθετούνται με ενέσιμο τρόπο μέσα ή κάτω από το δέρμα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά προβλήματα όπως αυτό των ρυτίδων καθώς και της απώλειας όγκου κυρίως στο πρόσωπο. Αποκαθιστούν έτσι την σταδιακή μείωση του κολλαγόνου που εμφανίζεται με πρόοδο της ηλικίας. Προβλήματα που αντιμετωπίζονται είναι:

  • Η λείανση ρυτίδων και αυλάκων γύρω από το στόμα.
  • Η νεαροποίηση των χειλιών με τονισμό του περιγράμματος και η αύξηση του όγκου τους όπου αυτό κρίνεται επιθυμητό.
  • Η αύξηση του όγκου στα μάγουλα και στα ζυγωματικά προκειμένου να δώσουμε μια πιο νεανική και φρέσκια εμφάνιση.
  • Το γέμισμα των ελλειμάτων κάτω από τα μάτια που συμμετέχουν στη δημιουργία των μαύρων κύκλων.
  • Η στοχευμένη διέγερση των ινοβλαστών
  • Τα σημάδια ακμής.

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Υπάρχει μία πληθώρα διαθέσιμων δερματικών εμφυτευμάτων. Στο ιατρείο χρησιμοποιούμε επώνυμα προϊόντα υαλουρονικού οξέος και υδροξυαπατίτη. Τα προϊόντα αυτά έχουν διεθνείς πιστοποιήσεις και πολύ υψηλό δείκτη ασφάλειας:

 

Η εφαρμογή γίνεται:

  • Με τοπική αναισθησία, ανώδυνα μέσα σε περίπου 15’
  • Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί 8 έως 24 μήνες ανάλογα με τον τύπο του εμφυτεύματος
  • Η επιλογή του είδους του εμφυτεύματος είναι πολύ σημαντική έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι φυσικό και χωρίς προβλήματα
  • Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να τοποθετήσουμε εμφυτεύματα που περιέχουν αναισθητικό, με ειδικές πολύ λεπτές κάνουλες ατραυματικά χωρίς μελανιές και χωρίς πόνο.

 

Q&A

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Παλιά όταν έκανα υαλουρονικό το αποτέλεσμα κρατούσε τρία ή και περισσότερα χρόνια. Δεν συνέβη το ίδιο και την τελευταία φορά. Μήπως έφταιγε το υλικό;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα μη μόνιμο υλικό που μέσα σε 6 έως 12 το πολύ μήνες απομακρύνεται από τον οργανισμό. Μπορεί το αποτέλεσμα της θεραπείας να διαρκέσει περισσότερο αλλά σίγουρα όχι το υλικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα υλικά είναι ίδια και ότι δεν υπάρχουν ποιοτικές διαφοροποιήσεις.

Η εφαρμογή εμφυτεύματος αποτελεί αντένδειξη στη σάουνα και το τοπικό μασάζ;

Η τοπική υπεραιμία καθώς και η μηχανική ενέργεια τις πρώτες ώρες μπορεί να προκαλέσει απώλεια ή μετατόπιση του υλικού. Για τον ίδιο λόγο αποφεύγουμε την άμεση έκθεση στον ήλιο.

Βλέπω πολλά πρόσωπα με φουσκωμένα χείλη. Τα εμφυτεύματα δεν είναι για μένα.

Με τα εμφυτεύματα μπορούμε να αποκαταστήσουμε τον χαμένο όγκο των ιστών ή να τον αυξήσουμε με τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να φαίνεται απόλυτα φυσικό. Οποιαδήποτε άλλη παρέκκλιση που παρατηρούμε μπορεί να οφείλεται σε λανθασμένη επιλογή μεθόδου, υπερβάλλοντα ζήλο και απώλεια της αίσθησης του μέτρου.

Μία φορά που έκανα υαλουρονικό στα χείλη πόναγα και έκανα μελανιές. Υπάρχει τρόπος να το αποφύγω;

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε έχουν ενσωματωμένο αναισθητικό και η εφαρμογή τους γίνεται με ειδικά σχεδιασμένη κάνουλα μιας χρήσεως. Με τον τρόπο αυτό η διαδικασία γίνεται όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και ατραυματικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Χαλάρωση προσώπου

Μύτη

Τοπικό πάχος

Λαιμός