24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Νεαροποίηση χεριών (Αντιγήρανση χεριών)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα εμφανίζεται λεπτότερο, οι φλέβες γίνονται ορατές και διαγράφονται εντονότερα ενώ οι κηλίδες της ηλικίας εμφανίζονται και εγκαθίστανται. Αναστροφή όλων αυτών των ανεπιθύμητων σημείων είναι δυνατή με την αποκατάσταση του όγκου του δέρματος και την εξάλειψη των κηλίδων. Η χρήση ενέσιμων εμφυτευμάτων όπως ο υδροξυαπατίτης, το υαλουρονικό οξύ ή το αυτόλογο λίπος, αποτελούν ασφαλείς και γρήγορες λύσεις ενώ η χρήση των εξειδικευμένων Laser για τις κηλίδες λύνουν το πρόβλημα των δερματικών αλλοιώσεων. Τα αποτελέσματα είναι απόλύτως φυσικά.

Θεραπεία με υδροξυαπατίτη (Radiesse)

Το Radiesse είναι ενέσιμο υλικό που περιέχει μικροσφαιρίδια υδροξυαπατίτη, μιας ουσίας που υπάρχει στον οργανισμό μας και που στην προκειμένη περίπτωση λειτουργεί σαν ένα σύστημα στήριξης μορίων κολλαγόνου που συγκεντρώνονται παρέχοντας όγκο. Το Radiesse είναι εγκεκριμένο από τον FDA προϊόν και έχει χρόνο παραμονής μέχρι την αποδόμησή του έως 18 μήνες. Συνεπώς πρόκειται για ένα μη μόνιμο εμφύτευμα με περιορισμένη διάρκεια. Αποτελεί μια γρήγορη θεραπεία της οποίας η εφαρμογή απαιτεί 45 λεπτά της ώρας και γίνεται σε συνθήκες ιατρείου.

Θεραπεία με αυτόλογο λίπος

Αποτελεί το gold standard στην αποκατάσταση όγκου με ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας του δέματος λόγω της παρουσίας βλαστοκυττάρων. Η λιπομεταφορά δίνει ένα μόνιμο και σταθερό αποτέλεσμα αφού τουλάχιστον 60 με 70 τοις εκατό του μεταφερόμενου όγκου λιποκυττάρων ενσωματώνονται στην περιοχή που τοποθετούνται και παραμένουν δια βίου. Η όλη διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία και διαρκεί 90 περίπου λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Χαλάρωση προσώπου

Μύτη

Τοπικό πάχος

Λαιμός