24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

PDO νήματα

Το lifting με νήματα PDO είναι η τελευταία και επαναστατική θεραπεία για σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος.

Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από πολυδιοξανόνη, υλικό που χρησιμοποιείται στα χειρουργικά νήματα. Η πολυδιοξανόνη (PDO) προκαλεί την σύνθεση του κολλαγόνου κάτω από το δέρμα και ενεργεί σαν ένα δίκτυ που βοηθάει στην συγκράτηση του δέρματος απέναντι στη δράση της βαρύτητας. Με τον τρόπο αυτό μπορεί να επιτευχθεί ανόρθωση και στήριξη των περιοχών που παρουσιάζουν χαλάρωση. Τα νήματα είναι απορροφήσιμα σε διάστημα 4-6 μηνών αφήνοντας όμως ένα ινώδες υποστηρικτικό πλέγμα που παραμένει για ακόμα 15-24 μήνες.

Η θεραπεία με τα απορροφήσιμα νήματα PDO αφορά όλες τις περιπτώσεις που επιθυμούμε την ήπια αναστροφή των συνεπειών της γήρανσης, την αύξηση της σύνθεσης του κολλαγόνου, του τόνου και της ανόρθωσης του δέρματος, την απάλειψη των λεπτών ρυτίδων και πτυχώσεων.

Οι διάφοροι διαθέσιμοι τύποι PDO νημάτων μας επιτρέπουν εκτός από την ενίσχυση και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος την ανάρτηση επιλεγμένων σημείων του προσώπου χάρις στην ειδική διαμόρφωση που ορισμένα από αυτά διαθέτουν και την εσωτερική αγκίστρωση που επιτυγχάνουν στους ιστούς. Ο στρατηγικός σχεδιασμός της τοποθέτησης τέτοιου τύπων νημάτων και το επίπεδο στο οποίο τοποθετούνται παίζουνσημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Καθώς το υλικό των συγκεκριμένων νημάτων χρησιμοποιείται εδώ και καιρό στην χειρουργική και μάλιστα στην καρδιοχειρουργική, οι εφαρμογές αυτού του είδους θεωρούνται απόλυτα ασφαλείς και χωρίς ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Ενδείξεις
Γήρανση του δέρματος, χαλάρωση, λεπτές ρυτίδες και πτυχώσεις

  • Με απλή χρήση αναισθητικής κρέμας
  • Διάρκεια εφαρμογής σε 30-45 λεπτά