24ωρη Γραμματεία Ιατρείου! info@looknatural.gr
Δωρεάν Ραντεβού Ενημέρωσης | 210 6994954

Ευρυαγγείες – Ερυθρότητα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καταστάσεις όπως η παρατεταμένη ορθοστασία, η χρήση αντισυλληπτικών, η εγκυμοσύνη, το αυξημένο σωματικό βάρος αλλά και η παρατεταμένη έκθεση σε θερμότητα, η ηλιοθεραπεία, το solarium ή το μασάζ διευκολύνουν την εμφάνιση των ευρυαγγειών στα άκρα.

Η σκληροθεραπεία, η καταστροφή δηλαδή του αυλού των ανεπιθύμητων αγγείων με ένεση σκληρυντικής ουσίας ώστε να σταματήσει η ροή του αίματος σε αυτά και σταδιακά να απορροφηθούναποτελούσε για χρόνια τη θεραπεία εκλογής για το πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια η μέθοδος έχει περιοριστεί κυρίως στα μεγαλύτερα αγγεία όπου εξακολουθεί να αποτελεί αναντικατάστατη επιλογή.

Για τα μικρότερα αγγεία με εύρος έως 2,5 χιλιοστά η χρήση Laser όπως το  LongPulseNd:Yag δίνει πολύ ικανοποιητικά, ανώδυνα και ασφαλή αποτελέσματα. Στην περίπτωση αυτή η φωτεινή δέσμη διαπερνά το δέρμα και απορροφάται επιλεκτικά από τη αιμοσφαιρίνη του αγγείου με τελικό αποτέλεσμα την καταστροφή και εξαφάνισή του. Απαιτούνται δυο με τρείς τουλάχιστον θεραπευτικές συνεδρίες.

Στην περίπτωση κιρσών ο έλεγχος των αγγείων των κάτω άκρων με υπερήχους θεωρείται απαραίτητος προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση των εν τω βάθει αγγείων και να εξασφαλιστεί η επιτυχία της θεραπευτικής αγωγής, αφού είναι γνωστό ότι η χειρουργική αντιμετώπιση των κιρσών θα πρέπει να προηγείται.

  • Αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία χάρις στα εξειδικευμένα συστήματα Laser
  • Αφορούν στη διάχυτη ερυθρότητα προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ καθώς και τις ευρυαγγείες προσώπου και κάτω άκρου
  • Δεν απαιτεί ειδική προετοιμασία αλλά απαιτείται αποφυγή από τον ήλιο πριν και μετά τη θεραπεία
  • Χρονική διάρκεια θεραπείας 5 έως 30 λεπτά ανάλογα με την έκταση του προβλήματος
  • Απαιτούνται 2-3 συνεδρίες
24ωρη Γραμματεία Ιατρείου
Email: info@looknatural.gr
Κλείστε Δωρεάν Ραντεβού Ενημέρωσης στο 210 6994954
Long Pulse Nd:Yag

Πριν & Μετά

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr. Konstantinos Floros (@looknaturalgr) on