24ωρη Γραμματεία Ιατρείου! info@looknatural.gr
Δωρεάν Ραντεβού Ενημέρωσης | 210 6994954
Πληροφορίες για τον Ιατρό

Κωνσταντίνος Φλώρος

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φλώρος γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Συμμετείχε σε εξειδικευμένα σεμινάρια αισθητικής χειρουργικής στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Στην Ελλάδα ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με έμφαση στην αισθητική πλαστική χειρουργική και τις σύγχρονες εφαρμογές της κοσμητικής Ιατρικής και αντιγήρανσης.

Διετέλεσε επιμελητής Πλαστικής Χειρουργικής στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Queen Mary’s University Hospital του Λονδίνου και Addenbrooke’s Hospital στο Κέιμπριτζ.

Έχει δημοσιεύσει σημαντικό αριθμό επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και έχει πραγματοποιήσει πολλές επιστημονικές ανακοινώσεις σε ιατρικά συνέδρια με θέματα που αφορούν σε επανορθωτική μικροχειρουργική αποκατάσταση αλλά και στις νεώτερες τεχνικές κοσμητικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, της Βρετανικής Μικροχειρουργικής Εταιρείας (BMS) και επιστημονικός συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

ΚΛΙΝΙΚΗ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πλήρως εξοπλισμένες, πολυτελείς εγκαταστάσεις με πιστοποιημένα μηχανήματα
τελευταίας τεχνολογίας που εγγυώνται εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ MEDIA

Ο πλαστικός χειρούργος Kωνσταντίνος Φλώρος μιλάει σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν!

Γραμματεία όλο το 24ωρο

Επικοινωνήστε με τον Ιατρό

Ή καλέστε στο 210 6994954 όλο το 24ωρο!

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ