24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Profhilo

Το Profhilo είναι ένα υβριδικό εμφύτευμα δέρματος που αποτελείται από μη διασταυρούμενα μόρια δύο τύπων υαλουρονικού οξέος με διαφορετικό μοριακό βάρος αποκτώντας μοναδικές ιδιότητες ως προς τη συμπεριφορά του.

Το Profhilo απορροφάται βαθιά στο δέρμα και διαχέεται όπως το μέλι πάνω σε μία επιφάνεια με ένα ομαλό και ενιαίο τρόπο πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η θεραπεία αυτή περιγράφεται και σαν τρισδιάστατη θεραπεία αναδόμησης του δέρματος (3D biomodelling treatment) λόγω όχι μόνον της εμφάνισης αλλά και λόγω του τρόπου που πετυχαίνουμε αναγέννηση και ανανέωση των κύτταρων.

 

 

ΠΡΙΝ & ΜΕΤΑ

Τι ακριβώς κάνει;

✓ Μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος.

✓ Σφίγγει το δέρμα δίνοντας μια πιο νεανική όψη.

✓ Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

✓ Ενυδατώνει.

✓ Συμβάλλει σε μια όμορφη και λαμπερή εμφάνιση του προσώπου.

✓ Ιδανικό για: το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, τα μπράτσα, τα γόνατα και τα χέρια.

 

ΑΝΩΔΥΝΑ

Η τοποθέτηση του Profhilo στο δέρμα γίνεται γίνεται ανώδυνα σε πέντε μόλις επιλεγμένα σημεία.

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το Profhilo έχει διάρκεια έως και ένα χρόνο.

100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος υπερδιόρθωσης ενώ οι ανεπιθύμητες ενέργειες εξαντλούνται σε σχετικά σπάνιες εκχυμώσεις.

Απλή και γρήγορη!

  • Απαιτούνται δύο θεραπείες σε απόσταση τεσσάρων εβδομάδων.
  • Η τοποθέτηση του Profhilo στο δέρμα γίνεται γίνεται ανώδυνα σε πέντε μόλις επιλεγμένα σημεία BAP (bio aesthetic point) σε κάθε πλευρά του προσώπου ή του λαιμού.
  • Το προϊόν απορροφάται στη συνέχεια στα βαθύτερα στρώματα του χορίου όπου εν συνεχεία διεγείρει τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης συμβάλλοντας σε ένα νεανικό και υγιές δέρμα.
  • Η θεραπεία ενδείκνυται για άτομα από τριάντα ετών και άνω είτε προληπτικά είτε επανορθωτικά.
  • Αποτελεί την ιδανική συμπληρωματική θεραπεία για να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμα ενός επεμβατικού facelift και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όσους αναζητούν μία αποτελεσματική μη χειρουργική εναλλακτική σε συνδυασμό με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες ανανέωσης.

 

Ποια είναι η διάρκεια του αποτελέσματος;

  • Το Profhilo έχει διάρκεια έως και ένα χρόνο.
  • Τυπικά οι ασθενείς επαναλαμβάνουν τη θεραπεία μεταξύ εννέα και δώδεκα μηνών αλλά σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί λίγο νωρίτερα.
  • Κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό να τονιστεί είναι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος υπερδιόρθωσης ενώ οι ανεπιθύμητες ενέργειες εξαντλούνται σε σχετικά σπάνιες εκχυμώσεις.