24ωρη Γραμματεία Ιατρείου 210 6994954

Ιατρείο

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φλώρος γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συμμετείχε σε εξειδικευμένα σεμινάρια αισθητικής χειρουργικής στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Στην Ελλάδα ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με έμφαση στην αισθητική πλαστική χειρουργική και τις σύγχρονες εφαρμογές της κοσμητικής Ιατρικής και αντιγήρανσης. Διετέλεσε επιμελητής Πλαστικής Χειρουργικής στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Queen Mary’s University Hospital του Λονδίνου και Addenbrooke’s Hospital στο Κέιμπριτζ.

Έχει δημοσιεύσει σημαντικό αριθμό επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και έχει πραγματοποιήσει πολλές επιστημονικές ανακοινώσεις σε ιατρικά συνέδρια με θέματα που αφορούν σε επανορθωτική μικροχειρουργική αποκατάσταση αλλά και στις νεότερες τεχνικές αισθητικής ιατρικής και κοσμητικής χειρουργικής.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ), της Βρετανικής Εταιρείας Βρετανών Πλαστικών Επανορθωτικών και Αισθητικών χειρουργών (British Association of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgeons, BAPRAS), της Βρετανικής Μικροχειρουργικής Εταιρείας (BMS) και επιστημονικός συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και του Λευκού Σταυρού – the Athens clinic.

O ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ
Θεραπείες αντιγήρανσης

Ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ANT1
Πως αντιμετωπίζουμε τα σημάδια της ακμής;

Λεωφόρος Κηφισίας 49

Πλήρως εξοπλισμένες, πολυτελείς εγκαταστάσεις στην Αθήνα με πιστοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

MEDIA

Περιοδικά