24ωρη Γραμματεία Ιατρείου! info@looknatural.gr
Δωρεάν Ραντεβού Ενημέρωσης | 210 6994954

Ιατρείο

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Φλώρος γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συμμετείχε σε εξειδικευμένα σεμινάρια αισθητικής χειρουργικής στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Στην Ελλάδα ασκεί ιδιωτικό επάγγελμα με έμφαση στην αισθητική πλαστική χειρουργική και τις σύγχρονες εφαρμογές της κοσμητικής Ιατρικής και αντιγήρανσης. Διετέλεσε επιμελητής Πλαστικής Χειρουργικής στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία Queen Mary’s University Hospital του Λονδίνου και Addenbrooke’s Hospital στο Κέιμπριτζ. Έχει δημοσιεύσει σημαντικό αριθμό επιστημονικών άρθρων σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά και έχει πραγματοποιήσει πολλές επιστημονικές ανακοινώσεις σε ιατρικά συνέδρια με θέματα που αφορούν σε επανορθωτική μικροχειρουργική αποκατάσταση αλλά και στις νεώτερες τεχνικές κοσμητικής χειρουργικής και αισθητικής ιατρικής. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, της Βρετανικής Μικροχειρουργικής Εταιρείας (BMS) και επιστημονικός συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

δρ κωνσταντίνος φλώρος
ΚΛΙΝΙΚΗ

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πλήρως εξοπλισμένες, πολυτελείς εγκαταστάσεις στην Αθήνα με πιστοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που εγγυώνται εντυπωσιακά αποτελέσματα!

ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ MEDIA

Ο πλαστικός χειρούργος Kωνσταντίνος Φλώρος μιλάει σε γνωστές τηλεοπτικές εκπομπές για όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν!
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΛΩΡΟ

ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ